SustAgeable kutsuu keskustelemaan hyvinvoinnista Tieteiden yössä to 20.1.2022 — tule mukaan!

HUOM! Tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi.

Tammikuinen kaupunkitapahtuma Tieteiden yö pitää sisällään kattavan tarjottimen erilaisia tiedetapahtumia Helsingin keskustassa ja verkossa. Tervetuloa mukaan SustAgeable-hankkeen keskusteluiltaan Hyvinvointi ja sosiaalinen kestävyys ikääntyvässä yhteiskunnassa Korttelikahvila Mariankatu 18:aan klo 17–19.

Pureudumme yhdessä hyvinvointia koskeviin kysymyksiin: Mitä hyvinvointi on? Miten hyvinvointi ja käsitykset hyvinvoinnista muuttuvat väestön ikääntyessä? Miten väestön hyvinvointia mitataan, ja millaisia hyvinvointieroja nyky-yhteiskunnassa on?

Ohjelma

17.00 Tervetuloa: Miksi keskustelemme hyvinvoinnista?

17.10 Alustuspuheenvuorot ja yhteinen keskustelu

Puheenvuoroissa kysytään, miten mittaamme hyvinvointia, ja tarkastellaan hyvinvointia ikääntyvässä yhteiskunnassa sekä hyvinvointivaltiota hyvinvoinnin rakentajana.

18.45 Sosiaalisen kestävyyden merkitys ikääntyvässä yhteiskunnassa

Tapahtumaan ei ole ilmoittautumista, ja mukaan mahtuu 30 ensimmäistä. Tilaisuudessa on käytössä koronapassi. Koronarajoitukset voivat vaikuttaa tapahtuman järjestämiseen. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista tällä sivulla.

Lisätiedot

https://www.tieteidenyo.fi/fi/ohjelma/hyvinvointi-ja-sosiaalinen-kest%C3%A4vyys-ik%C3%A4%C3%A4ntyv%C3%A4ss%C3%A4-yhteiskunnassa