Saavutettavuusseloste

Tämä on SustAgeable-konsortion ylläpitämän sustageable.fi-verkkosivuston saavutettavuusseloste. Laki digitaalisten palvelujen palvelujen tarjoamisesta (306/2019) edellyttää, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Saavutettavuuden tila 

Sustageable.fi pyrkii täyttämään verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset pääosiltaan. Vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset on lueteltu jäljempänä. 

Saavutettavuuspalaute 

Anna saavutettavuuspalautetta alla olevalla verkkolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia marjo.honkaranta@mdi.fi. Saavutettavuusvaatimusten noudattamisesta vastaa SustAgeable-tutkimuskonsortio. 

Valvontaviranomainen 

Lain mukaisena valvontaviranomaisena toimii Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot: 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
vaihde 0295 016 000

Ilmoitus saavutettavuudesta

Kiitos palautteestasi!